top of page
Afbeelding_3

   Elly Meyles   

Over mij

De eerste 20 jaar van mijn werkzame leven hield ik me in organisaties bezig met scholings- en vormingswerk met volwassenen en met beleidswerk. De laatste 30 jaar had ik een eigen praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie en Spirituele ontwikkeling. Het was altijd inspirerend mensen individueel of in groepen te begeleiden, studenten op te leiden tot therapeut en als supervisor te werken.

 

Nu ben ik met pensioen en vervolg ik mijn eigen spirituele leerweg als student in ‘een cursus in wonderen’. Uit al deze werk- en levenservaringen verschijnt in het late voorjaar van 2023 het boek: 'Bang voor Licht, een weg naar innerlijke vrijheid.' Het boek bestaat uit 4 delen: Op zoek; kennis van het Hart; de Geest als oerbron; en de Hemelreis.

 

Mijn richtsnoer in de praktijk

In mijn praktijk werkte ik vanuit deze belofte aan mezelf:

"Dat ik werk vanuit mijn authentieke kern, enthousiasme, vreugde en passie. Voor mensen, families, generaties en geschiedenis, in alle eenvoud aan heling en verzoening.

Dat ik alles uit mensen haal wat erin zit, voorbij het lijden, voorbij de aannames, niets uit de weg gaand, werk aan de volledige verwezenlijking van mijzelf en anderen.

Dat ik bijdraag aan de bewustwording dat we allemaal uit dezelfde bron voortkomen, één zijn en met elkaar evolueren voorbij de tegenstellingen.”

 

Het geeft precies weer wat ik belangrijk vind in dit werk. Vooral in de workshops Familie Opstellingen was heling en verzoening altijd actueel. In mijn werk met mensen was het kijken voorbij de aannames en voorbij het lijden een rode draad. In al die jaren was er al een weten in mij dat we allemaal uit eenzelfde Bron voortkomen, dat we één zijn en dat we op weg zijn om voorbij de tegenstellingen te komen. In mijn boek ‘Bang voor Licht’ werk ik vooral deze laatste zin verder uit.

   Boek   

Boekcover Elly Meyles.jpg
Ben je geïnteresseerd?

Het boek 'Bang voor Licht, een weg naar innerlijke vrijheid' wordt uitgegeven door Uitgeverij Van Warven in Kampen en is vanaf 9 juni 2023 verkrijgbaar in de webshop.

 

bottom of page