Praktijk St Jacobstraat 137

 

Sinds 1 augustus 2018 is mijn praktijk gevestigd in de mooie werkruimtes van 'Ruimte voor Helden', op de 2e verdieping aan de St Jacobstraat 137 in Den Haag. Hier werk ik op dinsdag en woensdag met individuele therapie . Af en toe zijn er op de vrijdag de workshops systemisch werk en opstellingen.

Vanaf 1 juni 2020 is de praktijk gesloten, Elly gaat met pensioen.

Mijn belofte is:

Dat ik werk vanuit mijn authentieke kern, enthousiasme, vreugde en passie. Voor mensen, families, generaties en geschiedenis, in alle eenvoud aan heling en verzoening.
Dat ik alles uit mensen haal wat erin zit, voorbij het lijden, voorbij de aannames, niets uit de weg gaand, werk aan de volledige verwezenlijking van mijzelf en anderen.
Dat ik bijdraag aan de bewustwording dat we allemaal uit dezelfde bron voortkomen, één zijn en met elkaar evolueren voorbij de tegenstellingen.”

Beroepsvereniging:

Elly is lid van de SBLP (stichting beroepsbeoefenaren lichaamsgeorienteerde psychotherapie); lid nr 1306596.

 

Ook is zij lid van de koepelorganisatie RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg), nr 808243R.

Elly valt onder de door de SBLP gehanteerde beroepscode SBLPcode Ethiek en Gedrag en het SBLP klachtenreglement.

Belangrijke collega’s, waar ik soms mee samen werk:

 

Ruimte voor Helden

Ruimte voor Helden is een community voor het ontdekken, ontwikkelen en be-leven van het volle potentieel van mensen en samenwerkingsverbanden. Yvonne Versteeg en Marc Verheij vormen Ruimte voor Helden. Kijk op ruimtevoorhelden.nl voor meer informatie.

Anna Drenth

Anna Drenth (1957) is begeleider in zingeving. Anna heeft een praktijk voor coaching en reading en geeft trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke en spirituele groei. Bezinning, meditatie, het werken met dromen en met rituelen maken er onderdeel van uit. Zij was van 1990 tot 2008 docent op het CICO (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling) in Utrecht. Daar hield zij zich de laatste jaren vooral bezig met de kwaliteitsontwikkeling van en het lesgeven in de readingopleiding. Daarnaast ontwikkelde en begeleidde zij cursussen en trainingen op het gebied van dromen, emotioneel lichaamswerk, vrouwenwerk en energiewerk. Van 2001 tot 2004 volgde zij de pulsar academie: een 3-jarige opleiding voor mensen die willen leven en werken vanuit hun volledige potentieel.

Loukia van den Bergh

Ik ben Loukia van den Bergh-de Beer (1958). Opgegroeid als enig meisje en middelste van 3 kinderen. Weegschaal als sterrenbeeld, harmonie hoog in het vaandel, mijn grootste levensdoel was voldoen aan (wat ik dacht) wat er van mij verwacht werd, en worden zoals die ander. Ik besloot voor veiligheid te kiezen: niet lastig zijn, niet anders zijn..Inmiddels heb ik ontdekt dat “de opdracht van mijn ziel” is “Het Leven te nemen en 'aan te gaan', met alles wat daar bij hoort. Een pad zoals ieders pad, met toppen en dalen, vallen en opstaan. Het Leven als avontuur en héél erg de moeite waard! Lees meer>

Elly Meyles in het TV programma Altijd jong

 

Altijd Jong is een wekelijks programma in de vorm van een magazine: Wekelijks terugkerende items met andere thematiek. Uiteraard kun je alleen 'Altijd Jong' zijn wanneer je meerdere aspecten van een mensenleven onderzoekt en toepast. Als er één ding is waarbij je niet hoeft na te denken en wat volledig automatisch lijkt te gaan dan is dat: ademhalen. We ademen gemiddeld tussen de 8 en 12 liter lucht per minuut in. Maar wist je dat de manier waarop je ademt iets zegt over de manier waarop je in het leven staat? Lichaamsgericht therapeut Elly Meyles leert Beertje van Beers op de juiste manier adem te halen.