Samenwerking

Ik werk samen met diverse andere professionals. Afhankelijk van het aanbod, zul je onderstaande collega's horen, zien en/of tegenkomen. Graag vermeld ik ze hieronder in willekeurige volgorde. Kijk ook gerust eens bij hen op de website voor meer informatie.

 

Loukia van den Bergh

Ik ben Loukia van den Bergh-de Beer (1958). Opgegroeid als enig meisje en middelste van 3 kinderen. Weegschaal als sterrenbeeld, harmonie hoog in het vaandel, mijn grootste levensdoel was voldoen aan (wat ik dacht) wat er van mij verwacht werd, en worden zoals die ander. Ik besloot voor veiligheid te kiezen: niet lastig zijn, niet anders zijn..Inmiddels heb ik ontdekt dat “de opdracht van mijn ziel” is “Het Leven te nemen en 'aan te gaan', met alles wat daar bij hoort. Een pad zoals ieders pad, met toppen en dalen, vallen en opstaan. Het Leven als avontuur en héél erg de moeite waard! Lees meer>

 

Eric Bol

Opgeleid als fysiotherapeut en haptotherapeut. Werkte een aantal jaren in de psychiatrie.Heeft sinds 1980 in eigen praktijk voor haptotherapie, systemisch werk, persoonlijke begeleiding en supervisie. Volgde scholingen in Reichiaans lichaamswerk, Inner Childwork en systemisch werk met familieopstellingen volgens Bert Hellinger.“ Leven vanuit authenticiteit en daarbij gegidst worden door “voelend weten” en intuïtie zijn in mijn privé-leven en werk centrale thema’s. Lees meer over Eric>

 

Anna Drenth

Anna Drenth (1957) is begeleider in zingeving. Anna heeft een praktijk voor coaching en reading en geeft trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke en spirituele groei. Bezinning, meditatie, het werken met dromen en met rituelen maken er onderdeel van uit. Zij was van 1990 tot 2008 docent op het CICO (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling) in Utrecht. Daar hield zij zich de laatste jaren vooral bezig met de kwaliteitsontwikkeling van en het lesgeven in de readingopleiding. Daarnaast ontwikkelde en begeleidde zij cursussen en trainingen op het gebied van dromen, emotioneel lichaamswerk, vrouwenwerk en energiewerk. Van 2001 tot 2004 volgde zij de pulsar academie: een 3-jarige opleiding voor mensen die willen leven en werken vanuit hun volledige potentieel.

 

‘Mijn bezieling in het werk komt voort uit een grote liefde voor het leven en dat waar wij mensen door worden bewogen. Al vanaf mijn vroegste jeugd zoek ik naar betekenis van de dingen die zich voordoen in mijn leven en in dat van anderen. Ik heb een groot vertrouwen in ons zelfhelend vermogen, en in de altijd aanwezig zijnde mogelijkheid om onze authenticiteit in het leven uit te drukken. Dat is het wat mij ten diepste raakt en wat ik altijd probeer aan te spreken, in mezelf en in anderen’. Als aanvulling op de individuele therapie verwijst Elly af en toe naar Anna voor een reading en/of healing.

 

Anderen

Kijk ook op www.ruimtevoorhelden.nl