Workshop Familieopstellingen

 

Systemisch werk en opstellingen wordt begeleid door Elly Meyles. Zij volgde de opleiding Systemische benadering van Bert Hellinger.

Werkwijze en Workshops

Zowel in de groepen als in het individuele werk benaderen we elke vraag vanuit het gegeven dat er bijna altijd een verbinding is met het familie systeem. Op grond van wat we als begeleider waarnemen bij de persoon en ook al van het grotere veld, en van wat ons opvalt, kiezen we de methode die het beste bij de vraag en de situatie past. In de groepen leer je meer in contact te komen met het familieveld en kun je je systemisch bewustzijn vergroten  op 2 manieren:

  1. Door mee te representeren in een opstelling. Hier ervaar je de situatie en positie in een bepaalde familie. Dit brengt nieuwe inzichten en innerlijke wijsheid over universele thema’s in het eigen leven.

  2. Door een vraag in te brengen en een opstelling te doen.

Data ééndaagse workshop op vrijdag​:

  • vrijdag 20 september 2019

  • vrijdag 6 december 2019

  • In 2020 zijn er geen workshops meer, Elly sluit de praktijk per 1 juni 2020 vanwege pensionering.

 

Kosten: 

  • 125,00 voor iedereen die een opstelling wil doen;

  • 75,00 voor deelnemers die meedoen zonder opstelling.

Dit is inclusief koffie, thee, lunch en fruit.

Locatie workshop:

St Jacobsstraat 137, in Den Haag

Inschrijven en meer informatie? 

Stuur een mail naar: info@ellymeyles.nl met daarin jouw contactgegevens.

Over Elly Meyles

Opgegroeid als oudste in een gezin van 5 kinderen. Vader was bloembollenkweker en moeder werkte - naast haar gezinstaken - mee in het bedrijf. Vader vocht als jonge man in Indonesië. Elly is opgeleid als docente en pedagoge. Na de opleiding Gestalttherapie volgde zij de opleiding tot Bio-energetisch Analytisch therapeut. Sinds 1988 heeft zij een eigen praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In de jaren ’90 gaf zij ook samen met IIBA trainer Jan Velzeboer 5 daagse trainingen “bio –energetische analyse” aan studenten in Duitsland. In 2002 volgde ze de opleiding in de systemische benadering van Bert Hellinger. In haar eigen ontwikkeling lag het accent lange tijd op autonomie. De systemische benadering bracht haar een diep besef van de (lots)verbondenheid van familieleden, en de impact van verbinding in liefdes- en vriendschapsrelaties. Lees meer over Elly>